Blomsterbranchen

Kan du lide at have et varieret udvalg at arbejde med? Her kan du få inspiration til et bæredygtigt og kvalitetsbevidst valg.

Til dig som blomster-dekoratør

At handle blomster og grønt i Cottagehaven er som selv at gå en tur i mormors have og finde lige præcis det du kunne tænke dig at bruge ved siden af hovedblomsterne i dine buketter. Hos os finder du et bredt udvalg af stauder og sommerblomster og grønt, og i sæsonen et stort udvalg af dahlia og tulipaner, franske anemoner og ranunkler.

Vil du også gerne arbejde mere bæredygtigt i din forretning?

Blomsterne er dyrket med omtanke for natur og dyreliv. Vi leverer kun 1. klasses varer med en naturlig variation i form og farve. Vi leverer fra dag til dag, og alt er friskt indsamlet i marken, som regel samme morgen. Vi leverer både enkelte bundter af de forskellige sorter og blandede bundter i matchende farver, hvor det eneste du måske har lyst til at tilsætte er hovedblomster, som roser, eller liljer.

Vi laver det hele lige ude i blomstermarken og du kan under Gårdbutikkens side se, hvad vi har til salg i løbet af sæsonen. Hvis du har særlige ønsker om materialer i en bestemt farveskala, – så ring hertil og hør om, hvad vi kan sammensætte til dig eller aftal tid til et salgsbesøg, hvor du gratis kan få en ”smagsprøve” på vores kvalitetsblomster.

Du skal vælge os fordi:

Vi ligger centralt placeret midt i den fynske have og kan bringe blomsterne ud til dig.
Vi har et årstidsvarieret udvalg, der giver et smukt unikt resultat.
Vores blomster er produceret med omtanke for natur og miljø.
Her kan du få inspiration til et bæredygtigt valg.

Sommerhilsen
AnneMarie, Cottagehaven

Kontakt Cottagehaven

Cottagehaven
v/AnneMarie Dupont

Såderupvej 3, 5540 Ullerslev
CVR: 39449803

Mobil: (+45) 22 99 78 65
Mail: amdk@cottagehaven.dk

Telefontid

Tirsdag- fredag kl. 9.00-17.00
Lørdag kl. 9.00-13.00

Bestil helst inden kl. 14 til levering i morgen.

Vi glæder os til at høre fra dig