Bryllup

Den vigtigste dag i livet skal være fyldt med de smukkeste blomster. Blomsterne ved et bryllup skaber en magisk og romantisk stemning.

Den store dag

Blomsterne ved et bryllup skaber en magisk og romantisk stemning. Blomsterne taler til alle sanser og er noget af det, man husker bedst selv mange år efter. Blomsterne er lavet netop til denne ene dag, og dette er med til at øge deres tiltrækningskraft.

Når man arbejder med årstidens blomster, opnås de bedste resultater. Lyset skifter fra årstid til årstid, og fremhæver hver enkelt blomst i dennes naturlige blomstringsperiode.

Vi er så glade for, at du tænker på at Cottagehaven måske kan hjælpe dig med blomster til jeres bryllup, og vi glæder os til at høre fra jer.

Fra maj til oktober er der friske blomster i vores blomstermark. I efterår og vinter har vi tørret de smukkeste til brudebuketten og pyntelige buketter på bordene. Vi har altid mulighed for at hjælpe med det helt særlige til jeres arrangement.

Brudebuket

Vi laver gerne både brudebuket, knaphulsbuketter, blomsterbuketter til bordene og større arrangementer som æresport og dekorationer til lokalet eller dansegulvet.

Blomster i spand

Hvis I gerne selv vil pynte op med blomster ved bryllupsfesten, kan I også bestille blomsterspande, hvor blomsterne er plukket ind og har trukket vand, så de er klar til brug.

Polterabend

”Lær at binde din egen hårkrans til brylluppet.” I samles et par timer om en kreativ aktivitet i hyggelige rammer. Vi serverer et glas champagne og lidt lækre snacks, og så er grundstenen lagt til en fantastisk bryllupsfest. Kontakt os for at aftale dato. Dette arrangement kan også laves ud af huset.

Herunder kan du downloade et inspirationsark med overvejelser om bryllupsblomsterne.
Inspirationsark til bryllup.

Kontakt Cottagehaven

Cottagehaven
v/AnneMarie Dupont
Såderupvej 3, 5540 Ullerslev
CVR: 39449803

Mobil: (+45) 22 99 78 65
Mail: amdk@cottagehaven.dk

Telefontid

Tirsdag til fredag fra kl. 9.00 til 17.00
Lørdag fra kl. 9.00 til 13.00

Bestil inden kl. 14.00 for levering dagen efter.

Vi glæder os til at høre fra dig